Detta är endast en testsida som inte är verksam för tillfället

Att slinga sitt hår är väldigt vanligt att göra på salong då det kan kännas väldigt komplicerat att göra hemifrån. En slingning kan inte jämföras med en helfärgning då slingor ger lyster och liv i ditt hår medans att färga hela håret ger en väldigt drastisk förändring.

Hos oss på FrisörKatrineholm kan du slinga ditt hår snabbt och billigt. Vi är dessutom specialister på just att slinga hår. Vi arbetar med flertalet metoder för att slinga ditt hår, främst är det folieslingning vi använder. Det innebär egentligen att vi skyddar din hårbotten mot den starka färgen och således kan du ha färgen på något längre för en ljusare nyans. Vår metod anses vara väldigt skonsam och resultatet blir perfekt varje gång.

Vi använder oss också av såkallad Slinghätta vilket betyder att man sätter upp ditt hår med en nål och sedan färgar man på frihand. Detta kan ge en mer naturlig look och slingorna kan bli något smalare än med folie. Denna metod passar bäst för kort hår.

Vi kan också slinga ditt hår helt på frihand om vi anser det verkar mest lämpligt för just ditt hår. Vi använder alltså en pensel och målar slingor exakt där vi vill ha dom. Denna metod är dock lite mindre vanlig så konsultera med oss först då det inte passar alla typer av hår.

Är du intresserad av att slinga ditt hår? Tveka inte att boka en tid hos oss redan idag.

Detta är endast en testsida som inte är verksam för tillfället