Detta är en testsida som inte är verksam för tillfället

Att förlänga sitt hår är idag väldigt populärt och vanligt. Det är något som man knappast kan göra själv och ett besök på salong är ett måste. Vi på FrisörKatrineholm har nöjet att presentera en expert på detta område som heter Cia och började jobba hos oss för tre månader sen. Hon kan hjälpa er med allt kring denna process.

Hårförlängning

Att sätta i hårförlängning gör det möjligt för dig att skapa ditt drömhår, du kan göra det längre, fylligare, lockigt, rakt etc. Du väljer själv vilket fokus du vill ha och möjligheterna är oändliga. Detta sliter inte på något vis på håret och man sätter fast håret platt mot ditt riktiga hår så inga skarvar syns. Resultatet håller i allt från 2-6 månader.

Rent praktiskt fungerar det som så att man fäster löshåret, slinga för slinga på ditt egna hår och sedan använder man keratin som klister. Man värmer keratinet så det fäster perfekt mot ditt egna hår, det ger absolut inga skador på ditt riktiga hår utan gör att löshåret sitter säkert över tid.

Är du intresserad av en hårförlängning? Kontakta oss direkt och fråga efter Cia eller boka in henne direkt för ett fantastiskt resultat.

Detta är en testsida som inte är verksam för tillfället