Detta är en testsida som inte är verksam för tillfället

Hos oss på Frisör Katrineholm kan du självklart färga ditt hår för ett fantastiskt resultat. Vi har jobbat många år med att färga våra kunders hår och använder oss av dom senaste metoderna. Vi använder också de bästa färgerna på marknaden eftersom vi aldrig tummar på kvalitén. De metoder vi erbjuder just nu är:

Ombre

Detta är en metod som är väldigt populär just nu och kom till Sverige för några år sedan. Den syftar till att ge en kontrast från mörkt till ljust i ditt hår. Hårfärgen i botten är normalt sett mörkare än själva längderna. Själva ordet ”Ombre” kommer från franskan och betyder ”skugga”. Denna metod passar både långt hår och ett något kortare. Denna trend är väldigt populär just nu främst för att många Hollywood skådisar har hakat på trenden. Nedan ser du hur en ombre ser ut.

Balayage

Även denna metod är otroligt populär just nu och självklart har vi på salongen jobbat mycket med att bli duktig på den. Balayage kan både ses som en färgning men även slingning, det man gör är att man målar delar av håret på frihand. Ordet kommer från franskan och betyder just ”måla”, oftast jobbar man med längderna och undviker håret närmare rötterna. Dock anpassar man sig förstås efter kundens önskemål. Tanken är att man ska få en väldigt naturlig färgning och en solblekt känsla. Denna metod är perfekt när man vill skapa något unikt som är anpassat efter just ditt hår.

Är du intresserad av någon av dessa typer av behandling? Då tycker jag du ska boka en tid hos oss redan idag för en fantastisk ny look på ditt hår.

 

Detta är en testsida som inte är verksam för tillfället